urnen assieradenurnen assieraden
Zoek op categorie:

Betaal veilig met PayPal bij Mensenlinq-URNWINKEL.nl

Metaal & RVS

RVS dieren urnen zijn zeer duurzaam

Alle producten van RVS zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een strakke vormgeving karakteriseert de dieren urn. De RVS producten sluiten uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen.

RVS of Roest vast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft de RVS mini urn een mooie glans.

Overzicht Metaal & RVS

  • RVS voetbal urn
    € 1.249 incl. BTW en verzendkosten


Klantenservice

Heeft u een vraag? Bel dan nu +31 (0)514 762 700 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Een afspraak maken?

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Onze service

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare.

Uw wens staat hierbij centraal. Door de samen- werking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

Wij werken samen met alle uitvaartbegeleiders en crematoria.

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Daarom biedt Mensenlinq-URNWINKEL naast bijzondere assieraden, grafvazen, graflantaarns, urn beelden, kinderurnen, design urnen en vele mooie, maar vooral hoogwaardige producten aan.

URNWINKEL. Beste van categorie

Uitvaartwinkel keurmerk