urnen assieradenurnen assieraden
Zoek op categorie:

Betaal veilig met PayPal bij Mensenlinq-URNWINKEL.nl

Huisaltaars en sokkels

Huisaltaars / sokkels:

Een huisaltaar is een plek in huis waar u uw dierbare kunt gedenken. Een plek om rustig te worden, een plek om te mediteren. Op het huisaltaar kunt u uw dierbare herdenken. U kunt op het huisaltaar de foto en/of de urn van uw dierbare plaatsen. Ook kunt u op het huisaltaar een kaars aan steken of een beetje wierook branden.

Een huisaltaar is een uniek meubel

Een huisaltaar is geïnspireerd op het klassieke altaar, dat uitdrukking geeft aan een persoonlijke en ongebonden spiritualiteit. De kracht van het huisaltaar zit hem in de betekenis die we het toekennen.

Overzicht Huisaltaars en sokkels

Klantenservice

Heeft u een vraag? Bel dan nu +31 (0)514 762 700 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Een afspraak maken?

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Onze service

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare.

Uw wens staat hierbij centraal. Door de samen- werking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

Wij werken samen met alle uitvaartbegeleiders en crematoria.

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Daarom biedt Mensenlinq-URNWINKEL naast bijzondere assieraden, grafvazen, graflantaarns, urn beelden, kinderurnen, design urnen en vele mooie, maar vooral hoogwaardige producten aan.

URNWINKEL. Beste van categorie

Uitvaartwinkel keurmerk