urnen assieradenurnen assieraden
Zoek op categorie:

Betaal veilig met PayPal bij Mensenlinq-URNWINKEL.nl

RVS (roest vrij staal)

RVS urnen, bijzondere roestvaststalen design urnen.

Alle urnen vervaardigd van RVS zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Een strakke vormgeving karakteriseert een RVS urn. De urnen sluiten uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen. Het metaal heeft van zichzelf een koele uitstraling. De modellen hebben een bijzondere en vaak symbolische vorm. Hierdoor krijgt u juist een “warm” gevoel bij het zien van deze bijzondere monumenten.

Alle urnen worden met de hand gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het beste staal. De RVS urnen worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Wij leveren dan ook alleen de hoogste kwaliteit urnen. Dit is goed terug te zien in de afwerking van de urn.

Het voordeel van RVS (Roest vast stalen) urnen

RVS is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Het staal is dan ook weer- en zuurbestendig. Ook zijn de urnen nagenoeg onderhoudsvrij. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft de RVS urn een mooie glans.

Het is mogelijk om onze RVS urnen te laten voorzien van een gravure. Dit kan de naam en data van uw dierbare zijn. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een foto te laten graveren. Deze foto kan in het zwart/grijs of in kleur op de urn gegraveerd worden.

Roest Vast Staal, Roest Vrij Staal en ook wel inox genoemd is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Alle RVS urnen zijn gemaakt van het type 316. Dit type RVS is beter bestand tegen corrosie dan de standaard urnen van het type 304.

Wanneer u een eigen ontwerp of design urn wenst is het mogelijk om samen met u tot een speciaal model te ontwikkelen. U kunt een schets, een foto of een voorbeeld van het model sturen zodat wij hiervan een ontwerp kunnen maken. Hieruit volgt een offerte waar u akkoord op kunt geven.

Overzicht RVS (roest vrij staal)

Klantenservice

Heeft u een vraag? Bel dan nu +31 (0)514 762 700 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Een afspraak maken?

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Onze service

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare.

Uw wens staat hierbij centraal. Door de samen- werking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

Wij werken samen met alle uitvaartbegeleiders en crematoria.

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. Daarom biedt Mensenlinq-URNWINKEL naast bijzondere assieraden, grafvazen, graflantaarns, urn beelden, kinderurnen, design urnen en vele mooie, maar vooral hoogwaardige producten aan.

URNWINKEL. Beste van categorie

Uitvaartwinkel keurmerk