(AS)SIERADEN

Unieke assieraden en gedenksieraden, een tastbare herinnering aan uw dierbare

Onze unieke assieraden bieden troost en steun in en na die moeilijke tijd. Door het dragen van een uniek assieraad, gevuld met een een beetje crematie as van uw overleden dierbare draagt u altijd een tastbare herinnering aan die ene speciale persoon met u mee.

Na het afscheid nemen en de crematie van uw dierbare, kunt u een sterke behoefte hebben om hem of haar zo dichtbij mogelijk te hebben. U kunt de urn op een mooie plek plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om een symbolische hoeveelheid as in een assieraad bij u te dragen. In een assieraad kunt u een kleine hoeveelheid as met u meedragen, maar bijvoorbeeld ook een beetje aarde van het graf, een haarlok of een stukje stof.

U kunt kiezen uit een ashanger, maar ook uit een asring of armband waarin u het as kwijt kunt. Bij ons kunt u kiezen assieraden van zilver, goud of tin, maar ook van edelsteen of rvs. Mensenlinq-URNWINKEL.nl heeft een grote collectie assieraden die u online kunt bestellen. Op zoek naar een bijzonder assieraad buiten onze collectie? Neem contact met ons op.

De trend van nu: assieraden of gedenksieraden voor nabestaanden

In de uitvaartbranche zijn er –net als in elke branche- trends die komen en gaan, maar soms ook blijven. Sieraden voor nabestaanden zijn daar een goed voorbeeld van. Sinds 2004 worden er in Nederland meer mensen gecremeerd dan begraven, een trend die zich de komende jaren voortzet. Gelijk met deze trend zijn er de laatste jaren ook steeds meer manieren ontstaan om het as van de overledene te bewaren. Naast urnen in allerlei soorten en maten zijn er nu ook sieraden voor nabestaanden te verkrijgen. Die zijn sieraden waarin u as van uw dierbare kunt bewaren.  Zie het als een soort mini urn, maar dan in de vorm van een ring, een ketting of een kleine hanger.

Heeft u vragen over sieraden voor nabestaanden? Neem contact met ons op. Meer advies over het aanschaffen van een assieraad of assieraden.