Grafmonumenten

6 Artikel(en)

Grafsteen inclusief plaatsing, fundering en een verdiept gezandstraald opschrift

De prijs van deze grafstenen is inclusief plaatsing van het monument, fundering en een verdiept gezandstraald opschrift. Het juist en duurzaam plaatsen van een monument is van groot belang. De monumenten worden zorgvuldig waterpas, op de juiste hoogte en op afwatering geplaatst om verzakking - voor zover mogelijk- te voorkomen. Ons plaatsingsteam bestaat uit steenhouwers, specialisten met jarenlange ervaring.

Een grafsteen moet altijd volgens het regelement (verordening) van de desbetreffende begraafplaats worden geplaatst, het is daarom raadzaam om vooraf hiernaar te informeren zodat u weet wat de mogelijkheden (afmetingen, materiaalgebruik, etc.) zijn.  De leges van de desbetreffende gemeente of kerkvoogdij zitten niet bij het bedrag van het monument inbegrepen, dit geldt ook voor de accessoires welke op de verschillende graven worden weergegeven.

Nadat u het monument besteld heeft sturen wij u een voorbeeld ter goedkeuring toe. Op deze manier kunt u de tekst op het monument nogmaals goed controleren.

Mensenlinq-URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.