Rouwbloemen

Rouwbloemen als symbool voor onze gevoelens

Wanneer er iemand overlijdt willen we ons gevoelens uiten. Voor de overledene, voor de nabestaanden of voor onszelf. Vaak zijn dit gevoelens van liefde, troost, respect en medeleven. Rouwbloemen kunnen hierbij helpen. Met bloemen symboliseren we immers onze gevoelens. Zo geven we aan onze geliefden graag rode rozen, brengen we met zonnebloemen de vrolijkheid over en staan witte lelies voor troost en puurheid.

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan rouwboeketten, rouwkransen, rouwbiedermeiers, rouwdruppels, moderne takken, kistbekleding en speciale vormen.

De rouwboeketten en rouwstukken zijn altijd gemaakt van verse bloemen en kunnen aangekleed worden met linten of rouwkaarten. Eventueel voorzien van tekst. Houdt u er rekening mee dat de bloemen iets kunnen afwijken van de foto omdat het om een natuurproduct gaat.

Uw rouwbloemenbestelling wordt zorgvuldig verwerkt door onze huisbloemist. Met een team van ervaren bloembinders zorgt hij ervoor dat uw bloemen op de door u aangegeven tijd en plaats geleverd worden. Wij hopen dat we u met onze dienstverlening een zorg uit handen kunnen nemen. Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering.