Biologisch afbreekbare urnen

65 Artikel(en)

Ecologische urnen

Kiest u voor een milieuvriendelijke bestemming van de as, dan is een ecologische urn zeer geschikt. Eco urnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals mais zetmeel of andere organische materialen.

De biologisch afbreekbare urn is een eco urn die na verloop van tijd vergaat en weer wordt opgenomen in de aarde of in het water. De milieuvriendelijke eco urnen zijn vervaardigd van plantaardige materialen en zijn geschikt voor het begraven van de as in de aarde. Tevens kunnen een aantal van deze bio urn bijgezet worden in een urnenmuur of meegenomen worden om thuis een plekje te geven.

Deze eco urnen / biologisch urnen zijn zeer ecologisch verantwoord,100% milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar. Bij de vervaardiging zijn plantaardige materialen gebruikt. Deze bijzondere urnen zijn gebaseerd op het cradle to cradle (cradle-to-cradle) principe.

Mensenlinq-URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over biologisch afbreekbare- en eco urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.