Urnen van keramiek

Onderdelen 1 tot 225 van totaal 303

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Keramiek urnen / keramische urn

Niet alle keramiek urnen zijn geschikt voor buiten. Dit komt doordat deze producten van klei zijn gemaakt en veelal niet geheel geglazuurd worden. Wanneer deze producten aan de weersomstandigheden worden blootgesteld zou het kunnen dat er vocht in de urn komt, waarna deze tijdens een vorstperiode kan barsten of zelfs scheuren.

Daarom hebben wij bij alle producten in de uitgebreide omschrijving aangegeven of ze geschikt zijn voor binnen en/of buiten plaatsing. De meeste keramiek producten zijn geschikt voor binnenshuis, urnenmuur of urnennis. De urnen welke geschikt zijn voor buiten zijn voorzien van een beschermlaag of zijn op een hogere temperatuur gebakken zodat deze geen water of vocht kunnen opnemen. Op deze manier bent u er zeker van dat de keramieken urn niet scheurt of barst tijdens de winter (vorst periode).

Veel van onze keramiek producten worden door kunstenaars in binnen- en buitenland gemaakt. Mensenlinq-URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over urnen van keramiek. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.