Natuursteen urnen

62 Artikel(en)

Natuurstenen urnen zijn gemaakt van onder andere marmer en graniet.

Marmeren urnen
Omdat een marmeren urn een natuurproduct is zal geen enkele marmeren urn hetzelfde zijn. Iedere marmeren urn is dus uniek. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de marmeren urn er uit ziet. Onze marmeren urnen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Urnen gemaakt van marmer. Het marmer dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat de uiteindelijke vorm van de marmeren urn te zien is. Na dit proces wordt de marmeren urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Granieten urnen
Doordat het graniet een natuurproduct is zal dan ook geen enkele granieten urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de granieten urn er uit ziet. Elke granieten urn is uniek. De urn van graniet is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook het graniet dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit de hoogwaardige steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat uiteindelijk de vorm van de granieten urn te zien is. Nadat dit proces is beëindigd wordt de granieten urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

Mensenlinq-URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over natuursteen urnen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.