Mensenlinq-URNWINKEL, wie zijn wij?

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering.

Mensenlinq-URNWINKEL.nl is een samenwerking tussen Mensenlinq en URNWINKEL. Mensenlinq-URNWINKEL is de winkel voor gedenkartikelen. Wij bieden bijzondere urnen, assieraden en aanverwante artikelen voor elk budget in Nederland en België. Tevens werken wij samen met uitvaartbegeleiders en crematoria.

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare. Uw wens staat hierbij centraal. Door de samenwerking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

De webwinkel is bewust eenvoudig, functioneel en gebruiksvriendelijk ontworpen. Onze scherpe prijzen danken wij aan een onafhankelijk inkoopbeleid, een goede kennis van materiaal en aandacht voor detail. Resultaat is een uniek aanbod dat varieert en groeit. Tevens zorgen wij ervoor dat u achteraf geen extra verzendkosten betaalt.

Wanneer u ervoor kiest om bijvoorbeeld een urn of assieraad eerst te bekijken en uw wensen met ons wilt bespreken is het ook mogelijk om ons te bezoeken op afspraak. Wilt u een afspraak maken klik dan hier. De urnenwinkel, urnshop of urnwebshop met het grootste assortiment urnen, assieraden en aanverwante artikelen.

Mensenlinq-URNWINKEL bezoekadres op afspraak

Mensenlinq-URNWINKEL       
Roggemole 8-14      
8531 WB Lemmer      
Nederland      

Telefonisch bereikbaar

Tel: +31 858 081 046

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 17:00 uur

Mensenlinq-URNWINKEL Lemmer

Mensenlinq-URNWINKEL Lemmer Friesland

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, staan wij open voor uw mening. Wanneer u bijvoorbeeld iets mist, een opmerking heeft of advies wilt hebben kunt u dit kenbaar maken via info@URNWINKEL.nl of d.m.v. ons contactformulier. U kunt dit volledig anoniem doen door alleen het tekstveld in te voeren. Wij hopen op deze manier onze winkel zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en zijn u bij voorbaat zeer erkentelijk voor uw reactie.

Uitvaartbegeleiders en crematoria kunnen hier inloggen.

Wij hebben onze bijzondere urnen en assieraden reeds afgeleverd in vele plaatsen in Nederland en België zoals; Groningen, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Leeuwarden, Tilburg, Zwolle, Nijmegen, Rotterdam, Enschede, Breda, Deventer, Arnhem, Den Haag, Utrecht, 's Hertogenbosch, Roosendaal, Emmen, Den Bosch, Hengelo, Almelo, Helmond, Maastricht, Assen, Halsteren, Dokkum, Goes, Oss, Waalwijk, Rijssen, Drachten, Nijverdal, Raalte, Heerlen, Zutphen, Terneuzen, Heerenveen, Almere, Doetinchem, Oldenzaal, Middelburg, Amersfoort, Venlo, Leek, Kampen, Amstelveen, Hoogezand, Sneek, Geleen en Oosterhout.